Sam & Tops de Jack Russells

Eva en haar moeder hadden me uitgenodigd om deze twee geweldige Jack Russels (Sam & Tops) te fotograferen in de Groene Weelde in Hoofddorp.
Ze was namelijk jarig geweest en was ook geslaagd voor haar opleiding. Gefeliciteerd!

De fotoshoot

We hadden een prachtige dag met een subtiel zonnetje en een niet al te hoge temperatuur.
Voor de locatie zijn we naar de Groene Weelde gegaan aan de kant van Vijfhuizen. Daar kwamen we op een mooi veld met verschillende veldjes, bomen en leuke madeliefjes in het gras.
Een mooie plek om te fotograferen!

Midden overdag is he zonlicht wel erg hard, daarom heb ik een plekje uitgekozen in de schaduw van een rij bomen. Dat geeft mooi zacht licht, terwijl de zon toch nog hier en daar wat bladeren in de achtergrond laat glinsteren.
Sam en Tops (met eigen instagram) gedroegen zich voorbeeldig; echte top modelletjes!

 

 

Na het maken van de portretten, was het tijd voor actiefoto’s! En dat zag Tops wel zitten… Die was vrolijk aan het springen!

 

 

Na de fotoshoot

De afgelopen maanden heb ik hard gewerkt aan de nieuwe online foto pagina’s en verschillende nieuwe foto producten in het assortiment.
Eva was één van de eerste klanten die hiervan gebruik kon maken. Ze koos o.a. voor prachtige foto afdrukken op 20x30cm en 10x15cm formaat, een mooi drieluik album met zwart kunstleer en een luxe foto album.

Ik had haar bestelling mooi ingepakt, voordat ze het kwam afhalen in de studio in Hoofddorp.

 

Nog even een close-up van het mooie album!

 

 


Wil jij ook zo’n mooie fotoshoot van jouw hond?
Lees dan hier alle informatie over fotoreportages. >>

Picture of Femke
Femke
Femke Puijman (1983) is sinds 2004 professioneel fotograaf. Haar werk werd meerdere keren bekroond met internationale awards. Naast haar werkzaamheden als fotograaf, geeft ze ook workshops en heeft ze 2 best-selling fotografie boeken geschreven. In 2018 werd Femke uitgeroepen tot "Freelancer of the Year" (publieksprijs) tijdens de FOTY Awards op de dag van de ZZP'er.
Deel dit artikel

Geef een reactie