Workshops

Iedereen kan fotograferen

Workshop Hondenfotografie

Ontdek hoe je het beste uit jezelf en je apparatuur kunt halen om prachtige hondenfoto’s te maken met ons ruime aanbod aan workshops, boeken en online coaching.

Het maakt niet uit of je beginner bent of professioneel fotograaf; samen kijken we wat voor jou de ideale manier is om je fotografie vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

 

Workshop paardenfotografie. Workshop aanbod.

Coaching voor fotografen

Cursus aanbod

Ben jij er klaar voor om je fotografie skills een flinke boost te geven?

Cursisten
0 +
Jaar ervaring
0 +
Gemiddelde beoordeling
0

Learn from the best!

Je kunt tegenwoordig overal fotografie cursussen vinden, maar hoe weet je nu waar je echt in goede handen bent?

Je bent bij Kyno Focus verzekerd van een rijke leerervaring, ondersteund door jarenlange expertise.
Femke was de pionier in Nederland op het gebied van dierenfotografie workshops. Bovendien heeft ze masterclasses, lezingen en demonstraties verzorgd op vooraanstaande evenementen zoals “Animal Event“, “Hond” en de “Dag van de ZZP’er“.

“Tijdens mijn studie tot docent biologie heb ik geleerd hoe je effectief lesmateriaal ontwikkelt en kennis op de beste manier overdraagt. In de afgelopen 20 jaar heb ik duizenden fotografen geholpen hun vaardigheden te verbeteren.”

Reviews

Ben je benieuwd wat anderen van de workshop bij Kyno Focus vonden?
Ze vertellen erover in deze reviews:

Ashley
Read More
"Absoluut een aanrader, duidelijke professionele uitleg. Je kan met de vragen terecht waar je zelf niet uit komt, of op vast loopt. Daarnaast was het een erg gezellig dag, wat ook heel belangrijk is!"
Ellen
Read More
"Het is een leuke en leerzame workshop. Goede uitleg vooraf, waarbij je jouw wensen en leerpunten kunt aangeven. Fijn dat de foto’s tussendoor bekeken worden, zodat je met de eventuele tips gelijk weer aan de slag kunt gaan."
Kirsten
Read More
"Femke vertelt vol passie over het fotografievak. Neemt alle tijd om te vertellen hoe een fotoshoot in z’n werk gaat. Je kom met een hoofd vol informatie terug waar je echt iets aan hebt."
Margot
Read More
"Ik heb geleerd om rustiger en doeltreffender te fotograferen en meer uit mijn camera en de omgeving te halen. Zoek je een cursus waarbij je je persoonlijke vaardigheden wilt ontwikkelen, dan zit je goed bij Femke."
Babette
Read More
"Actiefoto’s waren altijd een grote uitdaging voor mij en ik kreeg nooit het resultaat dat ik graag zou willen hebben. Na de uitleg van Femke en het samen bekijken en bespreken van de gemaakte foto’s lukt me dit nu wel!"

Cadeau tip!

Het boek "Hondenfotografie"

Hét boek voor iedere fotograferende hondenliefhebber.
Met deze bestseller in je cameratas, heb je alles bij de hand om prachtige paardenfoto’s te maken.
Te bestellen in onze Hypo Focus Art webshop.